lørdag den 24. november 2012

Ros og links til andre madbloggere

Jeg elsker at læse madblogs og tit kommer min inspiration fra forskellige bloggere, og jeg tænker lige at jeg vil tilegne en post til alle de madbloggere jeg elsker at følge.
Det er lidt mere hyggeligt at sidde og læse i en blog med små side noter, end i en klinisk kold kogebog (tror det er endnu en årsag til at jeg elsker Nigellas kogebøger, hun kommer også med små historier undervejs.).


Der findes jo et utal af gode bloggere der ude, og her vil jeg nævne lidt om dem jeg elsker at læse og som jeg ofte selv bruger.Hun er den første madblogger jeg begyndte at følge, og jeg synes at hun er fantastisk. Hendes mad er inspirerende og jeg bliver altid sulten af at læse med. Håber at jeg får hendes kogebog i julegave, da jeg ikke fik den i fødseldagsgave i dag. Ellers må jeg tage mig sammen og købe den selv.
Tror den første opskrift herfra jeg prøvede var Baked Alaska, og selv min desserthadende mand elskede det og har bedt mig om at lave den igen. Se det er store ting.

Hvor har jeg mange gange læst det som Klidmonster... men jeg er også glad for monstre, så det er vel en god ting. Men hun har en masse nemme overskuelige retter, og det er jo lige mig. Vigtigst af alt er dog at opskrifterne ikke er så sunde som bloggen lyder. Seriøst, der er en opskrift på baconmarmelade derinde.

Hun er en modig madblogger og giver sig selv udfordringer. Det kan jeg lide. Selv har jeg ikke helt mod nok til at prøve tingene af. Jeg hader fx. indvolde og ville aldrig få lavet noget med dem. Men bloggen er uanset om man er modig med mad eller kræsen værd at følge.

Hvordan jeg fik mig forvildet ind på denne blog til at starte med, er jeg ikke sikker på, men hun skal roses for at have middelaldermad. Det er dælme sejt, synes jeg. Men jeg er også en skabshistoriker.

Min gud når det kommer til fine lagkager. Fra denne blog har jeg lært nærmest alt om opsmøring og alt basal info om at pynte med fondant (og lave hjemmelave fondant... bruger altid hendes opskrift)

Laver en masse lækre cupcakes, og her er altid inspiration til anderledes cupcakes og muffins. fx. brombær marcipanmuffins, eller hvad med muffins med yankiebar?

Er sikker på at manden mener at det kunne være navnet på min blog, men det er det ikke.
Her er kager og der er mange af dem. Har bl.a. brugt både hendes opskrift på cheesecake og hendes opskrift på franske vafler. Lavede godt nok mit eget twist på dem, men gode blev de i hvert fald. Så hendes opskrifter er hermed godkendte af min familie.

En vens blog, den er godt nok oprettet efter min, så det er ikke ligefrem den jeg har fået inspiration fra. Men her er lækre kager, og den er beviset for at kageblogs ikke kun er en kvindeting

2 kommentarer: